Warning: array_reverse() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/vhost/vandermeertapijt.nl/public_html/wp-content/themes/webwijs-theme/lib/php/Webwijs/View/Helper/Breadcrumbs.php on line 105

Laminaatvloeren bij Van der Meer

Laminaatvloeren zijn enorm populair. Zo’n 40% van de mensen hebben een laminaatvloer in hun woonkamer liggen. Laminaat is onderhoudsarm en slijtvast, wat het ideaal maakt als binnenvloer in uw woning. De vloeren hebben een kunststof toplaag met een houtprint. Een laminaatvloer zijn in verschillende soorten verkrijgbaar.

4 lagen

Laminaat bestaat uit verschillende lagen. Normaalgesproken bestaat laminaat uit 4 lagen: een Toplaag, Deco, HDF (High Density Fibreboard) en een Onderlaag. Het uiterlijk van de laminaatvloer wordt voornamelijk bepaald door de Deco. Als de Deco van topkwaliteit is, dan is het laminaat vrijwel niet te onderscheiden van een echte houten vloer. Let hier is dus goed op bij het aanschaffen van een nieuwe laminaatvloer. Om het helemaal op hout te laten lijken, wordt de Deco vaak nog voorzien van een extra bewerking, zogenaamde embossement.

Voordelen van Laminaatvloeren

  • Slijtvast
  • Sterk
  • Hygiënisch
  • Bestand tegen de meeste vlekken
  • Kleurecht
  • Een laminaatvloer is eventueel door handige doe-het-zelvers makkelijk zelf te leggen

Een laminaatvloer is niet aan te raden voor vochtige ruimtes zoals badkamers.

Bekijk hier alle voordelen voor laminaatvloeren.

Particulier of commercieel gebruik

Laminaatvloeren worden onderscheden in of ze bedoeld zijn voor particulier of commercieel gebruik. Een vloer voor particulieren wordt namelijk vaak veel minder intensief gebruikt, dan een vloer voor commercieel gebruik. Hiervoor heb je dus ook een ander soort laminaatvloer nodig. Daarnaast wordt ook nog onderscheid gemaakt in of het is voor licht of juist intensief werk. Laat je hierover goed door ons informeren. Op deze manier koop je precies de vloer die aansluit bij jouw behoeften en wensen.

Welke laminaatvloer past bij jou?

Wil jij weten welke laminaatvloer bij jou past? Lees dan snel onze blog met tips over laminaatvloeren! Ook kan je uiteraard contact met ons opnemen en dan geven wij je advies. Dit kan zowel telefonisch, in de winkel als bij jou thuis!