Je kent het wel. Je opent je internetbankieren en drukt op het vernieuwen van de pagina. YES. Je vakantiegeld is gestort. Je gaat niet op vakantie, gelukkig zijn er andere dingen waaraan jij je vakantiegeld kunt besteden. Hint: een upgrade van je interieur. Wij zochten uit wat de beste investeringen zijn, je leest ze hieronder!

Idee 1: Binnen zonwering vernieuwen

Raambekleding is persoonlijk omdat dit bij jouw stijl en de sfeer in huis moet passen. Je herkent het vast wel, je staat in je woning en voelt de drang om dingen te veranderen. Hierbij speelt binnen zonwering een factor aangezien dit de raamaankleding is die gigantische invloed heeft op de sfeer in een ruimte, en ook de lichtinval in huis bepaald. Met raambekleding kun je spelen met licht en het dient tegelijkertijd ook als functioneel middel. Binnen zonwering kan er voor zorgen dat hinderlijk zonlicht en warmte buiten gehouden wordt en dat je jouw privacy in je woning behoudt. Ook is het ideaal voor je privacy, zo krijg je minder inkijk in je woning wanneer je bijvoorbeeld een stoep hebt vlak voor je raam. Hoe leuk is het om dit eens te vernieuwen en met nieuwe raambekleding te spelen met de lichtinval?

Idee 2: Met houten jaloezieën zit je altijd goed

is dé raambekleding waarvan je niet wist dat je het nodig had. Houten jaloezieën zijn namelijk toepasbaar in veel verschillende interieurstijlen en stelen al helemaal de show in bijvoorbeeld een moderne, industriële, stoere of Scandinavische stijl. Deze jaloezieën geven een natuurlijke uitstraling dankzij het hout en zijn verkrijgbaar in veel verschillende tinten. Daarbij kun je perfect de lichtinval regelen in een ruimte. Misschien dat dit wel dé verandering is in je interieur waardoor jouw gehele ruimte als nieuw oogt.

Idee 3: Mooi én duurzaam

Al een tijdje aan het twijfelen over de aanschaf van nieuwe gordijnen in de woonkamer of verduisterende gordijnen voor de slaapkamer? Dit is dé kans om inspiratie op te doen uit ons grote assortiment. Wij hebben passende gordijnen voor iedere ruimte. Wist je dat de gordijnen die wij aanbieden duurzaam zijn? Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel van het merk A House of Happiness. Zo worden bijvoorbeeld restmaterialen hergebruikt. Wanneer je huis zou inrichten met de producten van Van der Meer met de gordijnen van A House of Happiness, is het zeker dat je bewust bezig bent met duurzaamheid.

Idee 4: Een einde maken aan hooikoortsklachten in huis

Het is mooi weer, het zonnetje straalt en de deuren van je huis wil je lekker open zetten om wat frisse lucht te krijgen in je woning. Daarbij is het wel zo dat insecten vrij spel hebben en op bezoek komen in je woning. Horren zorgen ervoor dat insecten buiten huis blijven en je tegelijkertijd de lucht binnen in huis wel kunt laten circuleren. Heb je last van hooikoorts door de pollen? Dan is er een extra mogelijkheid om te kiezen voor de speciale fijnmazige horren van Unilux die de pollen opvangen en daardoor buiten huis houden. Dit is een uitkomst voor mensen die vaak door de pollen kampen met jeukende rode ogen en een snotneus.

Idee 5: Eindelijk die ene nieuwe vloer aanschaffen

Kom je tijdens je rondje door Heerenveen steevast bij ons kijken in de winkel naar de mooie vloeren uit ons assortiment? Dan is dit voor jou het moment om de stap te nemen en een nieuwe vloer te kiezen. Namens ons, ga ervoor! Een vloer is erg sfeerbepalend waardoor je huis weer helemaal als nieuw voelt. Natuurlijk is het schuiven in meubels ook een leuke optie waardoor het al snel anders oogt in huis. Zien we je snel in onze winkel?

Een bezoekje aan de showroom

In de winkel maken kennis en krijg je een kopje koffie. We bespreken wat je wil zodat we weten welke mogelijkheden er passen bij jouw wensen en eisen. We laten je stalen zien die je mee kunt nemen naar huis om thuis te bekijken hoe het is met de lichtinval. Als je een keuze hebt gemaakt komen we bij thuis langs om alles in te meten en zorgen wij na aanschaf dat we alles installeren en plaatsen. De koffie staat al klaar bij Van der Meer!

Advies op maat?

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen één werkdag terug!