Zakelijke opdrachten

Bij Van der Meer kunt u zowel particulier als zakelijk terecht. Wij denken graag met u mee over de stoffering van uw zakelijke projecten. Wij ontzorgen u in het gehele proces, van het opmeten tot plaatsen.

Vloeren voor intensief gebruik

Wij begrijpen als geen ander dat elke vloer anders gebruikt wordt. Zeker wanneer het om zakelijk gebruik gaat! Een vloer van een bedrijfskantine krijgt heel wat meer te verduren dan de vloer in een keuken van een gezin. Daarom kijken wij samen met u wat er nodig is in uw situatie. Zo hebben wij voor Tjaarda tapijt geplaatst dat bestand is tegen de zwenkwielen die dagelijks over het tapijt rijden. Bakkerij Lenes hebben wij voorzien van een vloer die niet alleen prachtig is, maar ook weer helemaal vlak. Wel zo prettig!

Binnen zonwering en gordijnen

Naast vloeren voor zakelijk gebruik, kunnen wij u ook helpen met binnen zonwering en gordijnen. Het licht in een ruimte is van ongekend belang voor de sfeer én de productiviteit. Een hotelkamer heeft dus een andere aanpak nodig dan een kantoorruimte. Ook hierin denken wij met u mee en geven wij u een passend advies.

Advies op maat

Bent u benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen? Vul dan het formulier aan de rechterkant van deze pagina in. Of kom bij ons langs voor een kop koffie.

Advies op maat?

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen één werkdag terug!