De zomer staat weer voor de deur en over een tijdje zweet je weer de woonkamer uit. Op zulke momenten wil je graag even de deur naar buiten opendoen, ware het niet dat dan de muggen weer om je oren vliegen. Hiervoor is een insectenhor uitgevonden! Met horren ventileer jij je woning, zonder dat er muggen of andere insecten weer om je oren vliegen.

Op maat

Als jij horren in je huis wil, dan maken wij deze op maat. We komen de horren hoogstpersoonlijk bij je thuis afmeten. Zo weet je zeker dat de horren passen. Het meten en plaatsen van een hor is namelijk nogal een precisiewerkje. Een kleine meetfout kan er al voor zorgen dat de hor niet meer past.

Lekker slapen

Als de dagen weer warmer worden, dan is het lekker om met de ramen open te slapen. Een goede nachtrust is belangrijk voor je gezondheid. Die nachtrust wil je dus niet verstoord hebben door vervelende insecten. Met een insectenhor zorg je ervoor dat deze muggen, vliegen en andere ongewenste bezoekers buiten blijven en dat je niet midden in de nacht weer zit te jagen op de beestjes. Ook kunnen verduisterende gordijnen voor een goede nachtrust zorgen.

Hooikoorts

Voor mensen die last hebben van hooikoorts zijn horren ook een uitkomst. Tijdens de warme dagen hebben deze mensen vaak problemen door de pollen. Deze pollen leiden tot hooikoortsklachten. Hiervoor hebben wij horren met pollenwerend gaas. Met dit gaas filter je een groot deel van alle pollen. Ideaal wanneer je last hebt van hooikoorts en toch in de zomer de kamer lekker wil laten doorluchten.

Welke horren zijn er?

Horren kunnen in elk raam of deursituatie worden geplaatst. Hier zetten we alle soorten horren op een rij:

  • Klemhor: De klemhor is een vaste raamhor. Deze hor kan worden geplaatst op kunstof, houten- en aluminium draaikiepramen. De klemhor kan zonder boren of schroeven aan de buitenkant in het kozijn worden gemonteerd. Deze hor wordt namelijk vastgezet door middel van klemmen
  • Vaste hor: De vaste hor is gemaakt voor een raam die naar buiten toe wordt geopend. De vaste hor val tussen de houten afwerking van het kozijn
  • Inzethor: Deze hor is geschikt voor vrwijel alle kunststof en houten draaikiepramen die in het kozijn worden geplaatst. Ze worden zonder te boren of schroeven geplaatst
  • Rolhor: Deze hor is een traditionele rolhor die overal ingezet kan worden
  • Plissé hor: Dit type hor staat bekend door het vouwsysteem van het horgaas

Als jij dit jaar tijdens de warme zomer ook wil genieten van frisse lucht in je huis, dan ben je bij Van der Meer Heerenveen op het juiste adres! Neem contact met ons op en wij helpen je en geven je het beste advies.

 

Advies op maat?

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen één werkdag terug!