Houten jaloezieën, ze zijn ontzettend populair. Je kan bijna geen woonwijk binnenlopen zonder ergens in een huis houten jaloezieën te zien hangen. Ook in de vele woonprogramma’s zie je ze keer op keer weer voorbijkomen. Er zijn veel soorten houten jaloezieën. Maar waarom zou jij nou kiezen voor een houten jaloezieën? Wij zochten het voor je uit!

Strakke moderne look

Als jij een strakke moderne look in je huis wil hebben, dan kun je het beste kiezen voor houten jaloezieën in een effen kleur. Een witte- of zwarte houten jaloezie is een mooie stijlvolle oplossing voor deze stijl. Deze kleuren zijn ook tijdloos, waardoor je ze voor lange tijd in je woning kan hangen. En dat is maar goed ook, want houten jaloezieën gaan jaren mee!

Lichtinval

De lichtinval in het huis is met houten jaloezieën perfect te regelen. Je kan ze een beetje omhoog of omlaag doen om meer of minder lichtinval te krijgen, maar je kan er ook voorkiezen om ze open of dicht te klappen. Hierdoor kun je op vier manieren de lichtinval regelen. Helemaal naar je eigen smaak in te stellen dus.

Zijdeglans, hoogglans of matte finish

Houten jaloezieën zijn in veel soorten te verkrijgen. Zo kan je kiezen uit zijdeglans, hoogglans of matte finish. Op deze manier kan je zelf kiezen hoe opvallend je de jaloezieën in je huis aanwezig wil hebben. Kies je voor de hoogglans, dan zullen ze in je interieur eruit springen! Maar als je kiest voor zijdeglans of matte finish, dan zullen ze perfect aansluiten in je interieur, zonder direct alle aandacht te trekken.

Natuurlijke look

Hout is natuurlijk een product van de natuur. En dit merk je. Met houten jaloezieën haal je de natuurlijke look in huis. Je ziet en voelt aan alles dat het echt hout is. Hierdoor kan jij de natuurlijke look in je interieur halen en passen de jaloezieën ook perfect bij bijvoorbeeld een paar mooie planten in de vensterbank.

Samenstellen

De kleur, ladderband en bediening zijn helemaal zelf af te stellen en op maat te maken. Hierdoor kan jij helemaal je eigen touch aan het product geven. Nu is het alleen nog aan jou om het helemaal samen te stellen naar jouw eigen smaak. Kom snel een kijkje nemen bij ons in de winkel en ontdek de mogelijkheden!

Advies op maat?

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen één werkdag terug!