Hoewel een vloer natuurlijk best een tijdje mee gaat, zijn vloeren wel degelijk trendgevoelig. Daarom zetten wij in deze blog de trends van dit moment op een rijtje. Lees je mee?

Trend 1: Visgraat

Het visgraat patroon is he-le-maal terug! Misschien ken je het nog van vroeger, het visgraat parket. Tegenwoordig is visgraat een stuk veelzijdiger, wat dacht je van een PVC vloer met visgraat patroon? Het voordeel van een PVC vloer is dat deze duurzaam is en minder onderhoud nodig heeft dan een houten vloer. Ideaal!

Trend 2: PVC vloeren

Dat is meteen een mooi bruggetje naar de volgende trend: PVC vloeren! PVC vloeren zijn super divers, je hebt ze met een houtprint, tegel look of juist met een industrieel tintje. Het voordeel van PVC is dat deze vloeren makkelijk te leggen zijn, je houdt ze gemakkelijk schoon en ze gaan jarenlang mee.

Trend 3: Betonlook

Deze trend is niet voor iedereen weggelegd: de betonlook. Toch hoort hij zeker in dit rijtje van trends thuis! We zien deze soort vloeren steeds vaker, bijvoorbeeld de PVC vloer in betonlook. Het voordeel van een PVC vloer in deze stijl is dat je wel de lusten hebt – de stoere uitstraling – maar niet de lasten. Wanneer je een echte betonnen vloer zou hebben, dan zou de ruimte letterlijk kil aanvoelen. Je verliest heel veel warmte aan je vloer! Kies daarom dus liever voor een PVC vloer in betonlook, een goede kwaliteit PVC vloer zorgt voor goede isolatie waardoor je warmteverlies beperkt.

Trend 4: Slim tapijt

Misschien ken je tapijt vooral nog van de hoogpolige variant die bij je grootmoeder in de woonkamer lag. Verwijder dat beeld maar snel uit je hoofd, tapijt is tegenwoordig namelijk weer helemaal terug! Dankzij nieuwe innovaties is het tapijt van tegenwoordig van betere kwaliteit, waardoor het bijvoorbeeld ook geschikt is voor mensen met allergieën.

Kom de trends bekijken!

In onze winkel laten we je graag de nieuwste trends zien. Kom je langs? Neem contact op voor een afspraak.

Advies op maat?

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen één werkdag terug!